Ποιοί Είμαστε

Στις μέρες μας, η Μεσογειακή και η Ελληνική κουζίνα είναι ιδιαίτερα δημοφιλείς σε όλο τον κόσμο. Τα διατροφικά στοιχεία των Ελληνικών συνταγών δίνουν ένα πλεονέκτημα στα Ελληνικά προϊόντα έναντι των υπόλοιπων Μεσογειακών.
Πήραμε την απόφαση να ταξιδέψουμε σε κάθε γωνιά της Ελλάδας, να ανακαλύψουμε σπάνιες και μοναδικές συνταγές και να δημιουργήσουμε τα προϊόντα μας σε περιοχές όπου οι δείκτες ποιότητας κινούνται, παραδοσιακά, σε πολύ υψηλά επίπεδα.
Η δέσμευσή μας είναι να μεταφέρουμε τα καλά, τα μοναδικά και αξιόλογα κομμάτια της Ελλάδας σε κάθε άκρη της Γης. Να φέρουμε μέσα σε κάθε σπίτι και να προσφέρουμε σε κάθε καταναλωτή τα αρώματα και τις γεύσεις της Ελληνικής Κουζίνας.
Ο σχεδιασμός του λογοτύπου αντικατοπτρίζει την μοναδική ποιότητα, την παράδοση και την αγνότητα. Αυτά τα χαρακτηριστικά εκφράζονται μέσα από το απλό και απόλυτο λευκό και μαύρο. Το γαϊδουράκι αποτελεί ένα είδος συμβόλου για την Ελλάδα, αφού κάθε επισκέπτης των ελληνικών νησιών συνδέει το ταπεινό αυτό πλάσμα με τις ομορφιές της γης μας.
Ακόμα, τα αυτιά του γαϊδάρου σχηματίζουν το σήμα της Ειρήνης (Peace, στα αγγλικά) και αυτό δημιουργεί ένα ευφυές λογοπαίγνιο με την πρώτη λέξη της μάρκας μας (Piece). Έτσι, το λογότυπο της μάρκας επικοινωνεί στον καταναλωτή την υψηλή ποιότητα και τη μοναδικότητα που χαρακτηρίζουν τα προϊόντα Piece of Greece.

Χαρακτηριστικά

ΠΕΡΙΕΚΤΙΚΟΤΗΤΑ

Υψηλή περιεκτικότητα σε σουσάμι.
Χρησιμοποιούμε ειδικά επεξεργασμένο σουσάμι συγκεκριμένου, ειδικού μεγέθους.

ΠΟΙΟΤΗΤΑ

Είναι πιο λεπτό, σε σύγκριση με άλλα παστέλια, και πιο τραγανό.

ΛΕΠΤΟ ΚΑΙ ΤΡΑΓΑΝΟ

Ψήνεται σε περισσότερο χρόνο, και αυτό λιγοστεύει το βάρος και προσθέτει σε γεύση.

ΘΡΕΠΤΙΚΟ

Περιέχει μόνο μαύρη ζάχαρη, η οποία προσθέτει στη θρεπτικότητα αλλά και στην ευχάριστη γεύση του προϊόντος.

Συνταγή

Το παστέλι Piece of Greece είναι χειροποίητο και αυτό προσδίδει τη μοναδική του ποιότητα, αφού κάθε κομμάτι είναι προϊόν μιας πολύ προσεκτικής διαδικασίας, εμφανές στο ανομοιόμορφο σχήμα του.
Είναι ελάχιστη η μηχανική επεξεργασία που χρησιμοποιείται.
Για να δημιουργήσουμε το κάθε παστέλι Piece of Greece, χρησιμοποιούμε ειδικά επεξεργασμένο σουσάμι ενός συγκεκριμένου, ειδικού μεγέθους.

TOP